A nap mindig süt, bár néha felhők takarják el a szemünk elől.

AVIVA intimtorna

AVIVA-módszer intim torna
Neudl Erika: AVIVA-módszer intimtorna sportoktató

 
2012-ben szabadúszó AVIVA-módszer intimtorna tanácsadó, sportoktató lettem.
12 éves atlétika sportmúlttal rendelkező, anatómia-, grafológia-pszichológia-, és pedagógia hátterű végzettségekkel lett negyedik végzettségem AVIVA-módszer intimtorna tanácsadó, más néven AVIVA HORMONTORNA oktató. A módszer csodája: injekció, tabletta, műtét nélkül saját testeddel segíthetsz problémádon! Minden izmot megmozgató, minden gyakorlatában a kismedencére irányuló, sportruházatban történő táncos intimtorna, 8 különböző csoportban. A torna, hormonháztartásra IS hat. A számodra elvégezendő óraszám, csodás hangulatú tréning, mindössze 1x4 óra. 80 %-ban azonban ezeket követi jó pár begyakorló óra, amikor együtt tornázunk a világ 2 különböző pontján is akár…Skypon!
Áldozz ennyit az egészségedért, ritmusod helyreállításáért, hormon alapú fogyásért. Hollandiában és Magyarországon oktatok, valamint skypon az egész világon!(referenciák: Finnország, Kanada, Írország, London, Németország, Románia, Franciaország) Segíteni tudok a következő problémákban, illetve probléma nélküli prevencióban, megelőzésben:
férfiak, nők, kismamák, gyerekek vonatkozásában:
prosztata-, potencia-, vizelési-, heregondok, hólyagsüllyedés,ARANYÉR, férfi-női inkontinencia (azaz önkéntelen vizeletvesztés, vizeletcseppenés: 6 súlyossági fokozatban, pl. cseppenés futás, tüsszentés, lépcsőzés következtében…ez az első fokozat, a végső a folyamatos vizeletvesztés, pelenka),segít depresszió, FOGYÁS,méhsüllyedés, frigiditás, hüvelylazaság, terhesség, HORMON-PROBLÉMÁK-ban! Meddőség kezelésében kiemelkedőek az AVIVA módszer intimtorna eredményei, női fogamzás gátlás utólag is! Klimax, menses rendezés (a torna egyik döbbenetes tudása a vérzés rendszerességének megteremtése, és időtartalom rövidülése 3-4 napra, ha 8-9…28 napos ciklus beállítása, ha 39 vagy 45…görcsök megszüntetése,) segítség, mióma, petevezeték elzáródás problémakörökben, feleslegessé válhat a műtéted, de elsősorban az egészség a cél, tehát a prevenció/. Örvendetes, hogy: egyre gyarapodnak az „AVIVA babák”, nekem már eddig 128 AVIVA babám van, nők, akik a torna hatására több éves próbálkozás, orvosi kezelés után az AVIVA torna után estek teherbe…
Több éve elkezdtem az oktatást Magyarországon és Hollandiában, 5-10-15 stb. fős csoportokban mindössze 1x4 órát kell venned a témából, rugalmas helyszíneken és időpontban! (Este, korán reggel, hétvégén is.) Az oktatás része, tehát az ár magába foglalja az igen kiterjedt, teljes körű, életmód-tanácsadást, szokás-átalakítást, általában is, és a TE konkrét problémádban is. A fenti létszámú (5-15) baráti/munkahelyi csoportok önkéntes megszervezője ingyenesen vehet részt a tornán, vagy igénybe vehet magának, vagy bárki számára egy ingyenes grafológiai (írás alapján lélek) gyors-elemzést, melynek értéke 200 euró lenne! Legnagyobb igény azonban az egyéni AVIVA intimtorna órákra mutatkozik, ez is megoldható, sok esetben SKYPON is. –Konzultáció skypon: 15 Euró/óra. Keress, kérdezz, nincs rossz kérdés!
skyp: Neurika Az AVIVA gyakorlatokat, pl. alap 18 gyakorlat… otthon kell végezni a megtanított módon, (8 különböző csoport létezik)mindössze heti kétszer kell tornáznod, és ez nagyban hozzájárul hormonegyensúlyod szinten tartásához!
Hívható vagyok telefonon, skypon, E-mailen, kérdezz, tájékozódj, a magad, rokonaid, barátaid, jószomszédod gondjai érdekében, de nem kell megvárni a problémát : elsősorban megelőzni kell azt!: prevenció.
„Ha nem változtatsz az életmódodon, nem változik a problémád!”
ez ilyen egyszerű! Az AVIVA módszer kialakulásáról (1), magyar honosításról (2) és az én rendhagyó terveimről (3) itt olvashatsz a leginkább összefoglalt cikkben.: http://www.erikaviva-method.com/cikkek/viva-aviva-hollandia-cikk/
Hívj, kérdezz, tájékozódj... Kineziológus, online-pszichológus, magyar- és belga-magyar nőgyógyász, grafológus segítséget tudok biztosítani, mert jó, ha tudod, minden szomatikus (testi) probléma mögött mindig a jelenlévő pszichés (lelki) háttér áll, de rendkívül jelentős a táplálkozásod minősége. A lélek a belekben lakik! Az emésztőrendszered minőségétől függ a mentális egészséged. Ezt már az ókorban is tudták! A probléma nem más, mint: szól a tested, HOGY FÁJ… és Neked „megfelelően” válaszolni kell rá.
Mindenki MAGÁÉRT felelős.

Neudl Erika AVIVA-módszer intimtorna sportoktató
elérhetőségek:
face book neurika@gmail.com
skyp : Neurika
holland mobil: 00 31 6 52 28 50 57 magyar mobil: 00 36 70 2 48 38 86
www.erikaviva-method.com
 

 

 

Bookmark and Share